Personal tools
You are here: Home / Labs / Nutraceuticals and Delivery / Collaborations

Collaborations

Collaborations

 

Key Collaborations

 

Academic

  • Processes with Supercritical Fluids (Prof. Manuel Nunes da Ponte) IBET/ITQB, UNL
  • REQUIMTE/CQFB, Departamento de Química (Prof. Ana Aguiar Ricardo, Dra.Teresa Casimiro, Prof. José Moura), Faculdade de Ciências e Tecnologia, UNL
  • Engenharia Bioquímica e de Processos (Prof. Joao Paulo Crespo, Prof. Margarida Cardoso), Faculdade de Ciências e Tecnologia , UNL
  • Faculdade de Medicina (Prof. Eugénio Leite), Univ. Coimbra
  • Instituto Gulbenkian Ciência (Dr. Carlos Penha Gonçalves)
  • Escola Superior  de Biotecnologia , UC, Porto  (Dr. M.Pintado, Prof. Xavier Malcata)
  • Ciência e Tecnologia de Alimentos, Departamento de Agro Industria e Agronomia Tropical (Professora Luísa Beirão da Costa), Instituto Superior de Agronomia, UTL
  • Instituto Superior de Ciências da Saúde Egas Moniz (Prof.Agostinho Carvalho)
  • Dep. Of Chemical Engineering and Chemical Technology (Prof. Sergei Kazarian), Imperial College, London
  • Laboratoire de Génie Procédés des Solides Divisés, ( Professor Jacques Fages and Dr. Elizabeth Rodier), École des Mines d’Albi-Carmaux, France
  • Laboratory of Applied Thermodynamics and Phase Equilibria (Dr. Cor Peters), Delft University of Technology, Faculty of Applied Sciences, Netherlands
  • Laboratoire d'Ingénierie des Matériaux et des Hautes Pressions (Dr. Pascale SUBRA)
    Université Paris 13, Institut Galilée, Paris

  

Industries

  • SOVENA-COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A. , PORTUGAL
  • SUMOL+COMPAL, Portugal

 

Document Actions